Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Τέσσερις καρκίνοι, ο ένας μετά τον άλλον» (βιντεο)

"Ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς, πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα, πόσω μάλλον αυτά που δεν φαίνονται κιόλας".

Την Μέλπω Ζαρόκωστα συνάντησε από το Πρωινό η Μαίρη Αρώνη και οι εξομολογήσεις που έκανε η αγαπημένη ηθοποιός ήταν πολλές. «Ο γιος μου γεννήθηκε αφού είχαμε χωρίσει με τον Βίκτωρα Παγουλάτο.

Μια βραδιά βρεθήκαμε προσπαθώντας ο καημένος να συνενώσει τα σπασμένα. Δεν κολλούσαν. Πάλι ο ίδιος θα ήταν. Ένας υπέροχος δάσκαλος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά νευρικός, περίεργος», εκμυστηρεύτηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Η ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο: «Είχα καρκίνο, ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς, πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα, πόσω μάλλον αυτά που δεν φαίνονται κιόλας. Ύστερα από 2-3 χρόνια, μου βγαίνει ένα πραγματάκι πάλι. Τρέχω πάλι, λέω αυτό. Μου λέει δεν είναι τίποτα… τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον. Μικροπράγματα τα υπόλοιπα».Γεννήθηκα το 1933, κλείνω τα 86 σε λίγο», εξομολογήθηκε η Μέλπω Ζαρόκωστα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου