Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Μπέσυ Μάλφα: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα»

"Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου..." 

Την Μπέσυ Μάλφα συνάντησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπέζας και η κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Παριζιάνα» που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Μπρόντγουεϊ.

«Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σeξι» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, προσθέτοντας: «Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου».

Η Μπέσυ Μάλφα μίλησε, μάλιστα, για την πρώτη της σχέση που ήταν με έναν ομοφυλόφιλο άνδρα. «Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ». «Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν λίγα χρόνια, η ηθοποιός δήλωσε: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι έχω κάτι στο κεφάλι γελούσα, δεν το πίστευα. Άκουσα σοβαρά τον γιατρό μου πως είναι κάτι απλό και καλοήθες, είπα πως έχω αυτό και πρέπει να κάνω την επέμβαση».

«Δεν είπα τίποτα στα παιδιά μου γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσουν στο σχολείο. Τους είπα μόνο ότι θα κάνω μια εγχείρηση στον αυχένα, που έχω ούτως ή άλλως τρεις κοίλες και όταν ήρθαν να με δουν στο νοσοκομείο, τους είπα την αλήθεια» συμπλήρωσε η Μπέσυ Μάλφα.


«Ο Γεράσιμος ήταν ασφαλώς εκεί» κατέληξε η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου