Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ο Χρήστος Σπανός φωτογραφήθηκε ολό*υμνος στα 45 του για καλό σκοπό! (φωτο)

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων στις αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα. Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου. Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, από τα ρούχα του βγήκε και ο Χρήστος Σπανός, ο οποίος πόζαρε ολόγυμνος μπροστά σε ένα παράθυρο, ατενίζοντας τη θέα έξω από αυτό. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος εντυπωσίασε με το καλογυμνασμένο κορμί που διαθέτει στα 45 του χρόνια, δημοσίευσε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τα likes και τα κολακευτικά σχόλια από τους followers του να πέφτουν… βροχή.


Ο Χρήστος Σπανός φωτογραφήθηκε μόνο με το άρωμά του για καλό σκοπό!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου