Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Τάνια Τρύπη: «Έχουμε περάσει φοβερές πείνες…» (βιντεο)

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός…

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την πρώτη της οντισιόν που έδωσε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, για τον Κωνσταντίνο Καζάκο, αλλά και για τις κόρες της.

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που είχα πολλή ελευθερία και με στήριξε γιατί από 12 ετών δουλεύω επαγγελματικά. Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό, έχω… απευθείας σύνδεση. Η πρώτη μου οντισιόν ήταν για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κουτρουβαλάω τις σκάλες και πέφτω μπροστά της. Μου είπε… τι είσαι εσύ;

Στο Κόκκινο ποτάμι έχουμε ένα καταπληκτικό σενάριο. Έχουμε ένα κανάλι που υποστηρίζει και κάνει μια τεράστια αγκαλιά. Ο κόσμος είναι ξετρελαμένος και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Και οι δύο κόρες μου ασχολούνται με το θέατρο. Το ξέρουν από την καλή και από την ανάποδη. Έχουμε περάσει φοβερές πείνες, αλλά και καλές εποχές.

Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο, δεν το νομίζω. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ένας άνθρωπος τον οποίο υπεραγαπώ. Το γεγονός ότι δεν είμαστε μαζί πια δεν σημαίνει τίποτα. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν και είναι μια χαρά η συνεργασία μας.



Είμαι 50 χρονών. Αν μου φαινόταν μπορεί και να μην το έλεγα. Βλέπω συνομήλικες και είναι όλες κολλημένες στα 30», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Τρύπη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου