Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Θεοφανία Παπαθωμά: «Με το που με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο μένει με το στόμα ανοιχτό» (βιντεο)

"Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου.

Η Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της «Ελένης» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Αφορμή, βεβαίως, η συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και την θεατρική παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας» που επαναλαμβάνεται στην Αθηναϊδα.

Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή στην τηλεόραση με τις «Μέλισσες», τα 3 παιδιά της και τη σχέση με τον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο.

«Ήταν λογικό να απέχω κάποια χρόνια από την τηλεόραση γιατί έκανα τρία παιδιά. Το ήθελα. Θεωρούσα ότι το να μεγαλώσω τα παιδιά μου ήταν πολύ πιο σημαντικό από την καριέρα που την είχα, ούτως ή άλλως, χορτάσει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Είμαι χαλαρή μαμά. Ούτε αυστηρή, ούτε νευρική» πρόσθεσε η ηθοποιός. «Έχω τις εντάσεις μου, δεν είμαι ο Βούδας αλλά δεν είμαι από πάνω να κυνηγάω με υστερίες τα παιδιά».

Όσον αφορά τον σύντροφο της, Γρηγόρη Πετράκο, η Θεοφανία Παπαθωμά παραδέχθηκε: «Προσωπικός χρόνος για μένα και τον Γρηγόρη υπάρχει όταν είμαστε μόνοι μας το βραδάκι και όλοι κοιμούνται. Τον θαυμάζω πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Η φωνή του μίλησε απευθείας στην ψυχή μου. Αυτό που με κέρδισε βέβαια ήταν το σύνολο».

«Δεν ήταν εύκολο έχοντας ένα παιδί να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Το διαχειρίζεσαι όμως», συμπλήρωσε. «Θέλω να είμαι αρεστή, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δω κάποια στιγμή την εικόνα μου και δεν θα μου αρέσει. Το πέρασμα του χρόνου θα με τρομάξει αν δω την εικόνα μου να αλλάζει τρομακτικά».

«Με το που εμφανίζομαι ακούγεται πάντα ένα «Αααα» και αυτό είναι καλό σημάδι» σχολίασε με χιούμορ η Θεοφανία Παπαθωμά.Τέλος, για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, η ηθοποιός σημείωσε: «Σε μένα λειτουργεί πάντα το ένστικτο. Το ίδιο και στην τηλεόραση. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο ραντεβού την επιτυχία που θα είχαν οι Άγριες Μέλισσες.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου