Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Thrive: Η Ζέτα Δούκα συναντά την Έλενα Κουντουρά

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12:00 στον ΑΝΤ1.

Αυτήν την Κυριακή, η Ζέτα συναντάει την ευρωβουλευτή Έλενα Κουντουρά. Η κυρία Κουντουρά  εξομολογείται μεταξύ άλλων πως χρειάζεται γερό στομάχι για να καταφέρει κανείς να επιβιώσει στον πολιτικό στίβο, ενώ αναφέρει πως η διατροφή και η άσκηση αποτελούν σημαντικά στοιχεία στην καθημερινότητά της.
Επίσης, μοιράζεται τον προβληματισμό της σχετικά με τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει μια γυναίκα στον χώρο εργασίας της:

«Οι γυναίκες και οι άντρες δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία; Και γιατί θα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε απλά όμορφες, είμαστε και έξυπνες και ικανές και εργατικές;”

Καλεσμένος της εκπομπής είναι επίσης ο διευθυντής του Thrive Global Greece, Ανδρέας Βούρος. Μας εξηγεί τι είναι το Τhrive Global Greece αλλά και ποιος ο στόχος του. Μοιράζεται όλα εκείνα που έχει αλλάξει ο ίδιος στη ζωή και την καθημερινότητά του και τονίζει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι το λεγόμενο «Βurnout»:

«Μία εταιρεία είναι σαν ένας ζωντανός οργανισμός, αποτελείται από κύτταρα. Τα κύτταρα είναι οι εργαζόμενοι. Αν τα κύτταρα δεν είναι υγιή δεν είναι υγιής ο οργανισμός.»

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του thriveglobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς οι εργαζόμενες μητέρες αποτελούν θετικό πρότυπο για το παιδί τους.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου