Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τζώρτζια Γεωργίου: «Ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησα on air, στο διάλειμμα με έπιασαν τα κλάματα»

«Η Κατερίνα και ο Κρατερός με πλησίασαν και με αγκάλιασαν. Εγώ το βίωσα τόσο έντονα, ένιωσα ντροπή».

Στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία απάντησε και για το περιστατικό που συνέβη στη Φωλιά των Κου Κου, με την ακατάλληλη λέξη που ξεστόμισε κατά λάθος.
«Ήταν η χειρότερη στιγμή που έζησα on air. Μου κόπηκαν τα πόδια, μου σηκώθηκε η τρίχα. Βλέποντας μετά το βίντεο σκεφτόμουν ότι δεν είμαι εγώ αυτή που το είπε. Τόσο πολύ είχα αποστασιοποιηθεί. Εκείνη τη στιγμή είδα την Κατερίνα να κρύβει το πρόσωπό της με τα χέρια. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Πήγε στην κουζίνα, έκατσε κάτω, έβγαλε τα χέρια από το πρόσωπο και είδα ότι είχε λιώσει από τα γέλια.

Προσπάθησα να το σώσω, μίλαγα γρήγορα, σαν να ήθελα να τους βγάλω όλους τρελούς. Τα παιδιά από την παραγωγή περνούσαν πίσω από τις κάμερες κρατώντας ένα μεγάλο χαρτί που έγραφε “πέρνα μετά από το λογιστήριο” και μου έκαναν πλάκα. Επειδή δεν μου έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, δεν ήξερα πώς να το χειριστώ. Με το που πήγαμε, λοιπόν, σε διάλειμμα με έπιασαν τα κλάματα.


Η Κατερίνα και ο Κρατερός με πλησίασαν και με αγκάλιασαν. Εγώ το βίωσα τόσο έντονα, ένιωσα ντροπή, ενώ όλοι οι συνεργάτες γελούσαν. Μην κρυβόμαστε, ήταν η πραγματική μου σκέψη. Όταν σε καλεί κάποιος σπίτι στο πρώτο ραντεβού, είναι για να σε ξεμοναχιάσει, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Απλώς μου βγήκε η πραγματική μου σκέψη», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου