Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Ξεχασμένη στο ψυγείο του νεκροτομείου Αθηνών η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα

«Δεν είχε κανέναν στον κόσμο. 

Ήταν μόνη και έρημη» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την περασμένη Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» η Ρένα Πάντα, που δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή, παραμένει άθαφτη στα ψυγεία του νεκροτομείου για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που προσέφερε χρήματα προκειμένου να δοθεί τέλος σε αυτό το μακάβριο δράμα.

«Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για το λόγο αυτό, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εκείνο που έχω μάθει και με σοκάρει και δεν μπορώ να το ξεπεράσω είναι ότι για πέμπτη ημέρα η Ρένα βρίσκεται στο ψυφγείο και περιμένουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει η κηδεία της. Αν είναι δυνατόν!» είπε στην εφημερίδα ο Δάκης.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου