Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

“Είχαμε τσακωθεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και είχα αποχωρήσει από το στούντιο”

"Είχαμε διάφορα. Ο άνθρωπος, έξω από το πλατό, μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός και απλά εκεί να είναι αυτός ο ρόλος του"

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοχλατζή μίλησε η Εύα Μπάση. Η νεαρή δημοσιογράφος, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στον περσινό κύκλο του My Style Rocks, σχολίασε τόσο τη δική της εμπειρία όσο και τις αλλαγές με τον φετινό κύκλο.

“Πάντα λέω τη γνώμη μου, το έχω σαν αρχή στη ζωή μου” σημείωσε χαρακτηριστικά η Εύα Μπάση προσθέτοντας “όσον αφορά το παιχνίδι, όλη μέρα δεχόμασταν μια κριτική και συνήθως ήταν αρνητική. Η πιο σκληρή κριτική που δέχθηκα ήταν από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Είχαμε διάφορα. Ο άνθρωπος, έξω από το πλατό, μπορεί να είναι τελείως διαφορετικός και απλά εκεί να είναι αυτός ο ρόλος του”.

Επίσης, η Εύα Μπάση αποκάλυψε πως είχε και η ίδια αποχωρήσει από το γύρισμα όπως ακριβώς συνέβη και πριν λίγες μέρες με την Δήμητρα Αλεξανδράκη! “Είχε συμβεί και πέρσι το ίδιο σκηνικό που συνέβη και φέτος με την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Απλά δεν είχα βγει να το πω. Είχαμε τσακωθεί με τον Στέλιο Κουδουνάρη και είχα φύγει από το στούντιο. Πήραμε το χρόνο μας, βάλαμε τα ωραία μας χαμόγελα και ξαναβγήκαμε στο στούντιο”.

Ποια ήταν, όμως, η σχέση με την περσινή παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; “Ανάμεσα σε μένα και την Κωνσταντίνα οι ατάκες πηγαινοερχόντουσαν. Μόνο μαζί μου συνέβαινε αυτό, με τις άλλες κοπέλες δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη” απάντησε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.“Η περσινή κριτική επιτροπή ήταν πιο σκληρή και πιο ειρωνική απέναντι μας. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος υπάρχουν ισορροπίες” πρόσθεσε, ακόμα, η Εύα Μπάση.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου