Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αυτή η ομάδα στο MasterChef έχασε την ασυλία στην ομαδική δοκιμασία

Ανατρεπτικό το αποτέλεσμα στην ομαδική δοκιμασία...

Ένα έντονο συμβούλιο, έπειτα από την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι βρέθηκαν απέναντι από τους τρεις κριτές με μόνο στόχο τη νίκη και κατ’ επέκταση την ασυλία στο ριάλιτι μαγειρικής.

Για μία, όμως, ομάδα αυτό δεν συνέβη και θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αλληλλοψηφιστεί και να “χάσει” ένα της μέλος! Και αυτή δεν ήταν άλλη από τους κόκκινους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπαν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωανίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η ομάδα των κόκκινων.

Έτσι τη νίκη στην ομαδική αυτή δοκιμασία κατέκτησε η μπλε ομάδα!  Οι νικητές θα συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στo κέντρο της Αθήνας στο μεζεδοπωλείο Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς. Εκεί, μετά την ένταση του συμβουλίου, θα δοκιμάσουν ιδιαίτερα αλλαντικά και τυριά με μεζέδες του μαγαζιού, απολαμβάνοντας την επιτυχία τους.

“Η αλήθεια είναι ότι εκεί που είχα τη διάθεση πως θα κερδίσουμε, τέταρτη φορά σερί είμαι στην ηττημένη ομάδα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος στην κάμερα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.



Μένει να δούμε πόση ηρεμία θα επικρατήσει στα στρατόπεδα του MasterChef…

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου