Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Ακυρώνεται η πρεμιέρα του Big Brother;

Πως ο κορονοϊός συμβάλλει στην επιστροφή του Μεγάλου Αδελφού...

Μπορεί ο ΣΚΑΪ να προετοιμάζει εδώ και μέρες το τηλεοπτικό κοινό για την επιστροφή του Big Brother της νέας εποχής, η αποψινή πρεμιέρα του οποίου όμως ενδέχεται να ακυρωθεί.

Το σπίτι στο Μαρκόπουλο, όπου θα βρεθούν για να συμβιώσουν οι 16 διαγωνιζόμενοι για 100 ολόκληρες μέρες, ήταν προγραμματισμένο να ανάψει προβολείς το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου και μέχρι την ώρα αυτή – 10:58 πρωινή – υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ακύρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παύλου Σταματόπουλου στο “Έλα Χαμογέλα”, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

“Για να μείνουμε στα τηλεοπτικά, που μπορεί να μην είναι το πιο σοβαρό θέμα αλλά δείχνει τη σοβαρότητα του θέματος που κυκλοφορεί εκεί έξω. Ενδεχομένως να ακυρωθεί η σημερινή πρεμιέρα του Big Brother γιατί γίνονται συσκέψεις μιας και μιλάμε για πάρα πολύ προσωπικό. Δεν είναι ένας και δύο άνθρωποι. Νομίζω ότι σήμερα θα παρθεί η απόφαση εάν θα γίνει κανονικά το live ή όχι. Νομίζω πως μετά τις 12 θα έχουμε κάποια σχετική πληροφορία και νομίζω πως αυτή είναι η αρχή αλυσιδωτών αντιδράσεων σε σχέση με τα τηλεοπτικά προγράμματα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

“Έχουμε διακοπή γυρισμάτων στο MasterChef και στο Καφέ της Χαράς, ενώ τώρα ακούμε για το Big Brother και ενδεχομένως ο Νίκος Μουτσινάς να μη βγει ζωντανά αύριο” πρόσθεσε ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, στην πρωινή εκπομπή του OPEN, συμπληρώνοντας πως “από τη στιγμή που υπάρχουν εκπομπές κυρίως ψυχαγωγικές, δεν είναι δηλαδή ενημερωτικές προς ενημέρωση του κόσμου, ενδεχομένως στην πορεία της εβδομάδος να πάρουν τα κανάλια κάποιες αποφάσεις”.Αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη με την επιστροφή του Big Brother…

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου