Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Απολύτως υγιής ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Νίκησε τη μάχη με τον κορωνοϊό! 

Απολύτως υγιής φαίνεται πως είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κέρδισε με τη σειρά του τη μάχη με τον κορωνοϊό και πλέον επιστρέφει στην καθημερινότητά του, μετά από 15 μέρες αυτοπεριορισμού στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Σφύζει υγείας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός νίκησε τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πλέον ιαθεί πλήρως από τον κορονοϊό, αφού είχε νοσήσει πριν 2 εβδομάδες και το είχε ανακοινώσει ο ίδιος, όπως θα δείτε εδώ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και των ειδικών στο διάστημα της ασθένειάς του, το οποίο πέρασε έχοντας ήπια συμπτώματα.

Έτσι, επιβεβαιώθηκε και το ρεπορτάζ του fosonline.gr σύμφωνα με το οποίο τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του λόγω του ιού δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής (20/3) υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήχθη στην εντατική λόγω του κορονοϊού. Η είδηση που διαδόθηκε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήχθη στην εντατική δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνέχισε να ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών και είναι πλέον απολύτως καλά στην υγεία του. Θυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε δημοσιοποιήσει ότι προσβλήθηκε από τον COVID-19. Το είχε κάνει με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους πολίτες και για να δώσει το παράδειγμα πως όλοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Σε διάψευση της είδησης που κυκλοφόρησε προχώρησε και ο γιος του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Μιλτιάδης Μαρινάκης. Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή που η υγεία είναι πάνω απ' όλα όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και οι υπεύθυνοι για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου