Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα

Συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ, «σοβαρή, αμερόληπτη και πάντα με κοινωνική ματιά στα πράγματα»

Απόφοιτος του ΕΜΠ, έγραφε για πολλά χρόνια στην «Ελευθεροτυπία» και στη συνέχεια στην «Εφημερίδα των Συντακτών», από την πρώτη ημέρα έκδοσής της, καλύπτοντας το ρεπορτάζ του υπουργείου Περιβάλλοντος.

«Σε ένα τόσο βαρύ αποχαιρετισμό είναι δύσκολο να περιλάβει κανείς τις λεπτομέρειες μιας ολόκληρης ζωής ενός ανθρώπου που χάθηκε τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα. Ακόμα δεν ξέρουμε, ακόμα είναι στα αυτιά μας τα τελευταία τηλεφωνήματα μαζί της από την ημέρα που αρρώστησε. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιο πρόβλημα υγείας ήταν εκείνο που καθόρισε το τέλος. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αποκλεισμένοι όλοι στα σπίτια μας πρέπει να κλάψουμε μόνος του ο καθένας μία συνάδελφο τόσο πολύτιμη και τόσο σύμφυτη με την «Εφ. Συν.» γράφουν οι συνάδελφοί της στην ΕΦΣΥΝ στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για τον θάνατο της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

«Η απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα μας γεμίζει με θλίψη.

Η δημοσιογράφος της “Ελευθεροτυπίας” παλιότερα και της “Εφημερίδας των Συντακτών” τα τελευταία χρόνια, άφησε με τη δουλειά της το δικό της ξεχωριστό στίγμα στους τομείς του περιβάλλοντος, της χωροταξίας και της ενέργειας με τους οποίους ασχολήθηκε με αξιοζήλευτη αφοσίωση. Σοβαρή, αμερόληπτη και πάντα με κοινωνική ματιά στα πράγματα, η Χαρά Τζαναβάρα εργάστηκε με πλήρη σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και ανεξαρτησία.

Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους της» καταλήγει.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου