Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει χάσει δουλειές λόγω του κορονοϊού

"Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου. Οι φίλοι μου είναι όλοι σε καραντίνα..."

Για όλα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό και την οικογένεια της, που βρίσκεται σε καραντίνα, μίλησε η Δωροθέα Μερκούρη στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Η καταγωγή της κατά το ήμισυ είναι από την Ιταλία, με συγγενείς και φίλους να περνούν δύσκολες ώρες με την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού στη γειτονική μας χώρα.

“Νιώθω πάρα πολύ στεναχωρημένη. Η οικογένεια μου βρίσκεται σε πολύ ανησυχητική κατάσταση, γιατί έχουν χώρους εστίασης, οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι το πρώτο έντονο κομμάτι που έχει πληγεί και δεν ξέρουμε πως και πότε θα τελειώσει αυτή η κατάσταση” σημειώνει χαρακτηριστικά η Δωροθέα Μερκούρη.

“Ανησυχώ για το πως έχει αλλάξει τις σχέσεις και τις ζωές μας αυτός ο ιός. Την Ιταλία την αγαπάω πολύ. Εκεί έχω πολλούς φίλους και είμαι συνέχεια σε επικοινωνία με όλους. Είναι πολύ ιερό να υποστηρίξουμε την Ιταλία με όποιον τρόπο μπορούμε σαν ελληνικός λαός, διότι οι Ιταλοί είναι και οι μεγαλύτεροι οπαδοί της Ελλάδας και ξέρουν την αλήθεια για το τι έχει περάσει η χώρα μας τα τελευταία 8 χρόνια. Όταν ο Ιταλός μιλάει για Ελλάδα, του δακρύζουν τα μάτια” πρόσθεσε η μελαχρινή καλλονή.

Επίσης, η Δωροθέα Μερκούρη εξηγεί στη Secret ότι στην Ιταλία υπάρχουν μόνο κρατικά νοσοκομεία και οι αρμόδιοι το διαχειρίστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν. “Υπάρχει μια πάρα πολύ δύσκολη και πρωτοφανής κατάσταση, την οποία προσπαθούν να διαχειριστούν σε κρατικό επίπεδο, γιατί εκεί τα νοσοκομεία είναι μόνο κρατικά. Στην αρχή δεν ήξεραν τι ήταν αυτό. Η Ιταλία είναι η πρώτη χώρα όπου εντόπισαν τον ιό τόσο έντονα, οπότε προτίμησαν να βάλουν τη χώρα σε καραντίνα ειδοποιώντας όλο τον κόσμο ότι η Ιταλία έχει πρόβλημα. Αυτό είναι εις βάρος της ιταλικής οικονομίας και το βρίσκω πολύ υπεύθυνο από μια χώρα να πάρει τέτοιο ρίσκο”.

Η κούκλα ηθοποιός δεν διστάζει να πει ότι έχει χάσει δουλειές, αφού αναγκάζεται λόγω της κατάστασης να μείνει στην Ελλάδα. “Εγώ έπρεπε να είμαι εκεί και για δουλειά και δεν έχω πάει. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση για να μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου εκεί. Οι φίλοι μου είναι όλοι σε καραντίνα. Είναι στα σπίτια τους, δεν πάνε στη δουλειά, τα παιδιά τους δεν πάνε στα σχολεία. Είναι όλα κλειστά. Είναι πολύ περίεργο γιατί οι Ιταλοί είναι ένας λαός που είναι συνέχεια έξω και τώρα πρέπει να μένουν κλεισμένοι”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου