Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε με γάντια και κράτησε αποστάσεις ασφαλείας (βιντεο)

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον κορονοϊό και τις αλλαγές στην εκπομπή.

Από τις λίγες ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές που βγήκαν την Δευτέρα στον αέρα ήταν και η “Ελένη”.
Στη 1 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές φορώντας γάντια και έχοντας ελάχιστους συνεργάτες στο τραπέζι και σε απόσταση ασφαλείας.

Η Ελένη Μενεγάκη, απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: “Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν πολλά πράγματα. Και οι υπόλοιποι είμαστε εδώ, αλλά έχουμε πει να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, γιατί πρέπει κι εμείς να ακολουθούμε τα μέτρα που μας λένε. Μεγάλο το πλατό, όλοι είναι εδώ, θα εναλλάσσουμε την παρέα μας, αλλά δεν θα στριμωχνόμαστε.

Και για μας όλα αυτά είναι καινούρια. Αυτό που έχει σημασία είναι: είμαστε εδώ, δεν θέλουμε να χάσουμε το κέφι μας, βγαίνουμε με το σύνθημα που πρέπει να μείνει σε όλων μας τα μυαλά, Μένουμε Σπίτι. Μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Εμείς είμαστε στη δουλειά, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ότι γίνεται περισσότερο, όσο μπορούμε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε καλά και να μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε. Το ζούμε μαζί”.“Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα είμαστε μια εκπομπή που θα κάνουμε γέλιο και πλάκα και θα περνάμε όπως περνούσαμε. Όμως θα είμαστε παρέα και θα είμαστε μαζί και σε αυτό”, τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου