Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η Ελένη Τσολάκη έχει ζήσει τις κόντρες του Δήμου Βερύκιου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή (βιντεο)

"Είναι και οι δύο εκρηκτικοί..."

Την Ελένη Τσολάκη συνάντησε η κάμερα του “Ευτυχείτε” και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη νέα εκδοχή του “Αγρότης μόνος ψάχνει”, τον Χάρη Βαρθακούρη αλλά και το νέο “Big Brother”.

“Μακάρι να πάνε όλα καλά, να βοηθήσει και ο καιρός” σημείωσε με χαμόγελο για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, “Αγρότης μόνος ψάχνει” προσθέτοντας πως “είναι μια χρονιά, όπως όλα γενικά τα τελευταία χρόνια, που δεν μπορείς να κάνεις πάρα πολλά σχέδια γιατί ξέρεις πως πολλά πράγματα ανατρέπονται.

 Άρα και εγώ δεν κάνω σχέδια, πάω όπως με πάει η ροή των πραγμάτων. Μακάρι να γίνει ο Αγρότης γιατί, από τον Σεπτέμβρη που τον ετοιμάζουμε, είναι ένα πρότζεκτ το οποίο έχω αγαπήσει και το θέλω πάρα πολύ”!

Όσον αφορά στην επιλογή του Χάρη Βαρθακούρη για τη θέση του παρουσιαστή του νέου “Big Brother”, η Ελένη Τσολάκη δήλωσε πως “εμένα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί είναι αυθόρμητος και αυθεντικός. Δεν νομίζω πως είναι μέσα σε ένα καλούπι, τηλεοπτικό πρόσωπο που θα κληθεί να υπηρετήσει ένα ρόλο. Θα δώσει αυτό που είναι να δώσει, είναι αυθόρμητος, ωραίος, ειλικρινής άρα τον περιμένω με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον”!

Επίσης, η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ μίλησε για την προηγούμενη συνεργασία της στο “Happy Day”. “Έχω ζήσει τις κόντρες του Δήμου Βερύκιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ξέρω ότι όλο αυτό είναι κάτι που γίνεται εκείνη τη στιγμή γιατί και οι δύο είναι εκρηκτικοί. Είναι και οι δύο απόλυτοι σε αυτό που πιστεύουν”.Η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε, τέλος, στα νούμερα τηλεθέασης για το “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου