Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η Γεωργία Αβασκαντήρα σε τρυφερή εξομολόγηση για τον Γιώργο Χρανιώτη (βιντεο)

Σκεφτόμαστε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο του μπάνιο..."

Στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και την δημοσιογράφο Γεωργία Αβασκαντήρα μίλησε η εγκυμονούσα Γεωργία Αβασκαντήρα.
Η γλυκιά σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη αναφέρθηκε στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και την τρυφερή ανακοίνωση του δημοφιλούς ηθοποιού στο YFSF.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα αποκάλυψε, για πρώτη φορά, πως περιμένει αγοράκι προσθέτοντας “πως, ναι, τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς μπορούμε να το πούμε. Γιατί στην αρχή δεν το ήξερε οπότε έπρεπε να κρατάμε τις ισορροπίες με τον γιατρό. Εγώ το ήξερα, ο Γιώργος δεν το ήξερε γιατί δεν ήθελε να το ξέρει. Το κρατούσαμε όσο μπορούσαμε μυστικό με τον γιατρό. Τώρα, όσο περνά και ο καιρός, το έμαθε. Είναι πολύ χαρούμενος και κάνει όνειρα! Πως θα κάνουν μαζί σερφ, σκέιτ και διάφορα”.

“Ήταν πάρα πολύ συγκινητικό! Ο Γιώργος θα κάνει πάντα κάτι ανατρεπτικό, επειδή όμως ξέρει ότι έρχομαι σε αμηχανία με όλα αυτά, του αρέσει να με πειράζει” σημείωσε, επίσης, η χορογράφος για την στιγμή που ο Γιώργος Χρανιώτης ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στον αέρα του YFSF!

“Σκεφτόμαστε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να κάνουμε το πρώτο του μπάνιο! Ανυπομονούμε να το ζήσουμε με όλη του την ευκολία και τη δυσκολία” πρόσθεσε με χαμόγελο η Γεωργία Αβασκαντήρα. “Ο Γιώργος είναι πολύ γλυκός μαζί μου, με φροντίζει, κάνει όσα πρέπει να κάνει ένας μπαμπάς”!Μια τρυφερή εξομολόγηση από την εγκυμονούσα χορογράφο…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου