Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η Βίκυ Σταυροπούλου δίνει μια… ιδιαίτερη απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου (βιντεο)

"Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που..."

Σε πρόσφατη συνέντευξή της που προκάλεσε ντόρο, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε αναφερθεί και στη Βίκυ Σταυροπούλου. Η ηθοποιός είχε πει: “Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω.
Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός”!

Μέσα από το Πρωινό, η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε ως εξής στην Μαίρη Αρώνη: “Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του μόντελινγκ, μην τα ξαναλέμε και ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί, γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι”.Στη συνέχεια, τόνισε η Βίκυ Σταυροπούλου: “Δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω. Όχι, δεν πρέπει. Από σεβασμό. Αισθάνθηκα αμήχανα όταν το άκουσα, τα έχασα. Με σόκαρε γιατί είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμαστε.

Όταν είσαι πολύ καιρό σε αυτή τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να μείνω σε αυτό, προτιμώ να μείνω σε όλο το άλλο. Μεγάλωσα με την Άννα, μου άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε”.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου