Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ιωάννα Τούνη: Η εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη και η… φαντασίωση με την Ντορέττα (βιντεο)

Tο μοντέλο μπήκε σε ρυθμούς Ougga Challenge..
Σε μια διαφορετική συνέντευξη βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη απέναντι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο Ougga Challenge. Η ξανθιά καλλονή, που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, μίλησε για όλα και αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει εκπομπή με τον Αντώνη Κανάκη!

“Το φετινό My Style Rocks το βλέπω λιγάκι, μέσα από απόσπασμα, γιατί είναι η κολλητή μου” σημείωσε, μέσα σε όλα, η Ιωάννα Τούνη προδίδοντας πως όταν ήταν η ίδια διαγωνιζόμενη, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ήταν η λιγότερο αγαπημένη της!

Eπίσης, το εντυπωσιακό μοντέλο πρόδωσε πως συχνά στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και θαυμάζει την εικόνα της! “Ναι, το κάνω γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει” τόνισε.

Αν ήταν άντρας, αλήθεια, ποιο σημείο του σώματος της θα αγαπούσε περισσότερο; “Το στήθος μου” απάντησε αυθόρμητα και με χαμόγελο η Ιωάννα Τούνη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Θα ήθελε, άραγε, να βρεθεί ερωτικά – σαν άντρας πάντα – με την Ζέτα Μακρυπούλια, την Κατερίνα Καινούργιου ή την Ντορέττα Παπαδημητρίου; “Με την Ντορέττα Παπαδημητρίου” δήλωσε η ξανθιά καλλονή με τον παρουσιαστή της ενότητας του Πρωινού να προσθέτει με χιούμορ, “όλοι μας”.Μια Ιωάννα Τούνη, αλλιώς, αλά Ougga Challenge!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου