Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει για την πανδημία στο Λος Άντζελες! Προμηθεύονται... όπλα! (βιντεο)

Κορονοϊός: Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο Χρήστος Βασιλόπουλος ο οποίος ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες.

O Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε κάτι που σόκαρε τους τηλεθεατές για τον τρόπο που Αμερικανοί αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορονοϊού ότι δηλαδή οι περισσότεροι έχουν προμηθευτεί όπλα και σφαίρες καθώς φοβούνται για πλιάτσικα.

Επίσης, είπε πως εκεί οι ηλικιωμένοι έχουν συγκεκριμένες ώρες που τούς επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια προκειμένου να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο οι ευπαθείς ομάδες.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επίσης τόνισε πως έχουν αδειάσει όλα τα ράφια των σούπερ μάρκετ και πως δεν κυκλοφορεί κανείς στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ οι περισσότεροι φίλοι του έχουν νοικιάσει σπίτια στην εξοχή για έναν μήνα προκειμένου να περάσουν εκεί κατ' οίκον την δύσκολη αυτή περίοδο.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, μαζί με τη σύντροφό του είχαν προγραμματίσει ταξίδι αναψυχής στο Μεξικό και αναγκάστηκαν να το ακυρώσουν προκειμένου να προστατευθούν.

Ο ίδιος δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως είναι σε συνεχή επαφή με την οικογένειά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του.πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου