Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο Χάρης Βαρθακούρης προδίδει τα πάντα για το Big Brother – “Παίρνει ρίσκο και το κανάλι”

"Μαθαίνω πολλά πράγματα μέσω του Big Brother. Πράγματα που ίσως μου φανούν χρήσιμα, αν θελήσω να συνεχίσω στην τηλεόραση..." 

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για όλα στην Ηρώ Μαύρου και στον Τηλεθεατή. Ο νέος ρόλος του παρουσιαστή, το άγχος, οι αλλαγές στο δημοφιλές πρότζεκτ και οι ενδιαφέροντες διαγωνιζόμενοι.

Η πρεμιέρα του Big Brother πλησιάζει. Πως αισθάνεστε, έχετε άγχος;

Ενώ θεωρητικά θα έπρεπε, δεν έχω. Ίσως το άλλοθι που δίνω στον εαυτό μου, ότι “ποιος θα έχει την απαίτηση από μένα, την πρώτη μου φορά που θα επιχειρήσω κάτι τόσο δύσκολο, να τα κάνω όλα τέλεια και σωστά;”, να με καθησυχάζει. Είναι παράλογο να μη μου δοθεί μία μικρή περίοδος χάριτος. Από την άλλη, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις όποιες δυνατότητες μου. Άλλωστε και να είχα άγχος – που ενδεχομένως να μου χτυπήσει την πόρτα όσο πλησιάζει η πρεμιέρα – φυσιολογικό θα ήταν.

Δηλώσατε ότι από τις προτάσεις που σας είχαν γίνει, αυτή ήταν πιο μακριά από εσάς. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πάρετε το ρίσκο;

Ίσως εκτίμησα ότι ο ΣΚΑΪ είδε σε μένα κάτι άλλο από το προφανές. Κάτι που ίσως κι εγώ δεν είχα δει στον εαυτό μου. Αν το καλοσκεφτείτε, δεν παίρνω ρίσκο μόνο εγώ, παίρνει και το κανάλι. Αυτό για μένα ήταν η πρόκληση. Κάποιοι άνθρωποι με είδαν και είπαν: “Να ποιον θέλουμε”. Αυτούς θέλω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Και να σας πω και κάτι; Αν πας να κάνεις μπάντζι τζάμπινγκ, δεν έχει νόημα να πηδήξεις από τα 5 μέτρα. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, θα πας στα 80 μέτρα. Κάπως έτσι το σκέφτηκα. Βέβαια, αν πέσεις από τα 80 και κάτι δεν πάει καλά, θα σε μαζεύουν με το κουταλάκι. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.Τώρα που έχετε πάρει μια γεύση από τα όσα θα δούμε, τι είναι αυτό που σας αγχώνει περισσότερο;

Αυτό το διάστημα που κάνω πρόβες, συνειδητοποιώ ότι ο ρόλος μου είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ ότι πίστευα. Υπήρχε μια αρχική ιδέα να είμαστε δύο οι παρουσιαστές, οπότε σκεφτόμουν ότι το βάρος θα είναι μοιρασμένο. Δυστυχώς, φαίνεται παραήμουν καλός στα προκαταρκτικά και αποφασίστηκε τελικά να το σηκώσω όλο μόνος. Δεν έχω θέμα να παρουσιάσω κάποιον ή να διαβάσω κείμενο. Η πίστα, όλα αυτά τα χρόνια, με έχει εξοικειώσει με την έκθεση στο κοινό. Αλλά μπαίνω και σε χωράφια δημοσιογραφικά. Κι ενώ η συνέντευξη ουσιαστικά είναι μια συζήτηση με τον απέναντι σου, δεν είναι τόσο εύκολο, όταν εσύ κάνεις τις ερωτήσεις. Μαθαίνω πολλά πράγματα μέσω του Big Brother. Πράγματα που ίσως μου φανούν χρήσιμα, αν θελήσω να συνεχίσω στην τηλεόραση.

Τι αλλαγές θα υπάρχουν στο Big Brother του 2020;

Έχω δει το πρώτο Big Brother. Είναι πολλά τα χρόνια, όμως, και δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Σίγουρα έχει αλλαγές και πιστεύω ότι αυτές θα το κάνουν πολύ πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Αυτό που μπορώ να σας πω εμπιστευτικά, είναι ότι θα έχει έναν καταπληκτικό νέο και άπειρο παρουσιαστή, που θα έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε αν θα τα καταφέρει!

Θα έχετε επικοινωνία με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ή μόνο στο live της Κυριακής;

Θα μου επιτρέψετε να σας παραπέμψω στην εκπομπή και να το διαπιστώσετε στην πορεία.

Τι πιστεύετε ότι θα πιάσει περισσότερο στους παίκτες;

Η έλλειψη κινητού και ότι δεν θα έχουν πρόσβαση στο internet και τα social media. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η καθημερινότητα μας εδώ και πολλά χρόνια. Στο Big Brother είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις στο διπλανό σου και να ασχοληθείς μαζί του. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ζωντανά μια τέτοια “αποτοξίνωση”.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου