Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ο Λάκης Γαβαλάς φοβήθηκε μη γίνει γραφικός στο “My Style Rocks” (βιντεο)

"Ακόμα και στη βάφτιση μου, θυμάμαι, ήμουν τρελός! Ήθελα πιο πολύ λάδι, πιο πολύ σαπούνι, να μπω στην κολυμπήθρα τέσσερις και πέντε φορές"

Στο πλατό του Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks μίλησε, μέσα σε όλα, για την παρουσία στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και τους προσωπικούς του φόβους.

“Όταν πέρασαν δεκαπέντε μέρες από τα γυρίσματα και πήρα υπέροχα, πραγματικά συγκινητικά μηνύματα από τον κόσμο, γύρισα στην παραγωγή και αναρωτήθηκα μήπως αρχίζει να γίνεται λίγο γραφικό το όλο θέμα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς προσθέτοντας πως “εμένα, αν με ξαμολήσετε, δεν είμαι σοβαρό άτομο. Ποτέ δεν ήμουν! Δηλαδή ακόμα και στη βάφτιση μου, θυμάμαι, που είδα μετά και μου έλεγαν, ήμουν τρελός! Ήθελα πιο πολύ λάδι, πιο πολύ σαπούνι, να μπω στην κολυμπήθρα τέσσερις και πέντε φορές”!

“Η παραγωγή, λοιπόν, μου είπε “έτσι θα μείνεις και δεν θα αλλάξεις τίποτα”. Μετά από πενήντα χρόνια, όντως, οι γνώσεις μου προτρέχουν του οποιουδήποτε άλλου θέματος. Δεν θα μπορούσα να περιπαίξω τη μόδα αλλά ούτε και θα μπορούσα να αγνοήσω τους νέους ανθρώπους που παρακολουθούν το κόνσεπτ και με κάνουν να το προσέχω περισσότερο. Πρέπει να κρίνω κάποια πράγματα με μια έννοια, όμως, την οποία θα καταλάβει και η άλλη στο σπίτι γιατί πρέπει δυστυχώς να χρησιμοποιήσω τις παίκτριες για να λάβουν γνώση οι άνθρωποι στο σπίτι.Αυτό πρέπει να γίνει αλλά με χιούμορ” συμπλήρωσε ο κριτής του My Style Rocks.πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου