Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Η έκπληξη των κριτών στους παίκτες του MasterChef – Το πλεονέκτημα που θα δοθεί για πρώτη φορά (βιντεο)

Πώς αντέδρασαν οι διαγωνιζόμενοι;

Ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος ήταν ο νικητής στο Mystery Box του MasterChef και πήρε το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας που είχε βασικό υλικό τον ανανά και χρόνο 50 λεπτά.

Όλοι οι παίκτες είχαν πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν τα υλικά τους, ωστόσο, για κάθε υλικό που θα επέλεγαν, θα έχαναν δύο λεπτά από τον χρόνο μαγειρικής τους.

Το πλεονέκτημα του Δημήτρη ήταν ότι θα είχε δέκα λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να πάρει όσα υλικά ήθελε, χωρίς να του αφαιρείτε χρόνος κι επίσης μπορούσε να επιλέξει άλλον έναν συμπαίκτη του και να του δώσει το ίδιο πλεονέκτημα. Ο Δημήτρης επέλεξε την Μαρία Μπέη.

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήταν άλλη. Οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, εκτός του ότι θα γινόταν αρχηγός στην επόμενη ομαδική δοκιμασία, θα είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δίνεται για πρώτη φορά στο MasterChef.Το πλεονέκτημα αυτό είναι η ασυλία. Ο νικητής, δηλαδή, του τεστ δημιουργικότητας, θα έχει ασυλία, στην περίπτωση που η ομάδα του χάσει στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου