Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/3)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Ακολουθώντας σήμερα τις υψηλότερες αξίες σου ή τις κατευθυντήριες αρχές σου αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένη, υπεύθυνη και χαρούμενη. Η διαίσθησή σου βρίσκεται στα καλύτερα της και μπορείς να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και μάλιστα, δίνοντας τους μια διαφορετική προοπτική. Η δημιουργική σου πλευρά έρχεται στην επιφάνεια ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την ηγεσία και τη διαχείριση. Αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και αν σήμερα δώσεις και προσοχή στα λεγόμενα του θα λάβεις πολύτιμες πληροφορίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεση σου για φλερτ και νέες γνωριμίες βρίσκεται στο κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό όλη τη μέρα και εναρμονίζεται με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, το Δία, τον Πλούτωνα και τον Ήλιο διευκολύνοντας τη συναισθηματική έκφρασή σου. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη σύνδεση σου με τους άλλους, ειδικά αν επιλέξεις να αφήσεις τις ανησυχίες πίσω σου και να απολαύσεις τα καλά vibes. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το μπαχαρικό που θα δώσει νοστιμιά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή γενικότερα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να επιλέγεις εσύ πια και όχι να σε επιλέγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Είναι μια καλή μέρα η σημερινή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, να ασχοληθείς με προβληματικές καταστάσεις που σε βαραίνουν, να εκφραστείς και να δώσεις τις λύσεις στις οποίες σε οδηγεί το ένστικτο σου. Η ισορροπία επικρατεί στα εργασιακά κι έτσι μπορείς να προβάλλεις τις δυνατότητες σου, τώρα που τα σχέδια σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Εξαιρετική επίσης είναι και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία πέφτουν βροχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Είναι ιδανική η μέρα για να βρεθείς με φίλους ή να κλείσεις σημαντικά ραντεβού. Είναι καιρός να πιστέψεις στα όνειρα σου και να προωθήσεις την ατζέντα και τα σχέδια σου. Ο μικρός ανταγωνισμός που υπάρχει στα εργασιακά φαίνεται να ξυπνά την επιθυμία σου για διάκριση και επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτο σου στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Εμπιστεύσου απόψε τη φαντασία σου και κάνε πραγματικό και το πιο τρελό σενάριο που θα σε φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως είναι μια καλή μέρα για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ ♌

Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια μεγαλώνει κι αυτό σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι. Πρόσθεσε όμορφες πινελιές στους προσωπικούς σου χώρους ακόμα αν πρόκειται και για τους εργασιακούς σου. Βρες δημιουργικούς ακόμα και ευφάνταστους τρόπους για να ξεπεράσεις τους όποιους ενδοιασμούς σου. Άνοιξε την καρδιά σου στον ερωτικό σύντροφο σου και μίλησε του επιτέλους για τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Είναι σημαντικό για αυτόν να βεβαιωθεί ότι τον συμπεριλαμβάνεις σε αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε απόψε να περάσεις όμορφα και διώξε απ’ το μυαλό σου φαντάσματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αυτή η Παρασκευή είναι μια υπέροχη μέρα για την ενίσχυση των σχέσεων σου με τους άλλους. Φαίνεται να είσαι σε θέση να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα και να κυνηγήσεις με πάθος τους εργασιακούς σου στόχους. Μπορείς να πείσεις και με τη δύναμη της πειθούς σου να αποκτήσεις ισχυρούς συμμάχους. Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον ερωτικό σύντροφο σου θα βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να πάρετε αποφάσεις.Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν τηρούν τις προϋποθέσεις σου και μη φοβηθείς να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τα στάνταρ σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Οι σημερινές περιστάσεις, συνθήκες και εισερχόμενες πληροφορίες σε βοηθούν στο να αισθανθείς πιο άνετα και πιο ασφαλής. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα στα εργασιακά και να προωθήσεις τη δουλειά και τα σχέδια σου.  Άσε το ένστικτο σου να αποφασίσει και ακολούθησε το πιστά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και αποφασίζεις να του ανοίξεις την καρδιά σου και να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε διασκέδασε, φλέρταρεν και μέτρα θύματα της γοητείας σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Ενδεχομένως σήμερα να αναλάβεις δράση και να διορθώσεις ή να αποβάλεις αυτά που σε κάνουν δυστυχισμένη, με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο. Η διαίσθηση κυριαρχεί του λόγου και γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς με κλειστά μάτια κυρίως για αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά. Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική γι’ αυτό προκάλεσε τον σύντροφο σου που είναι αδύνατον να σου αντισταθεί ακόμα και στην πιο τρελή φαντασίωση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες αρκεί να το θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Είναι ένας καλός χρόνος και μια καλή μέρα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα και τα διαισθητικά συναισθήματα σου. Με τον Άρη στον τομέα των πόρων σου αυτές τις μέρες, βρίσκεις κίνητρα και τρόπους να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Η σύνδεση του επίσης με τον Ποσειδώνα δίνει νόημα στις προσπάθειες σου. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μια ανανέωση τη χρειάζεται η σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τους φίλους σου και τις γνωριμίες που σου κάνουν αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τη Σελήνη στον τομέα της φιλίας σου σήμερα είναι καιρός να πλησιάσεις τους ανθρώπους μέσω κοινών δραστηριοτήτων. Απόλαυσε τη μέρα σου και εμπιστεύσου την ενέργεια και την αποφασιστικότητα σου για να μετακινήσεις τα σχέδια σου ένα βήμα παρακάτω. Έχεις μια πρόσθετη δόση προσωπικού μαγνητισμού και ασκείς θετική επιρροή στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου απόψε στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Είσαι σήμερα διατεθειμένη να δώσεις τη βοήθεια σου σε αυτούς που τη ζητούν, καθώς και οι επικοινωνίες σου είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές και ωφέλιμες. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα σου στα εργασιακά εξασφαλίζει το σεβασμό και την εκτίμηση όχι μόνο συνεργατών, αλλά και ανώτερων σου. Είναι μια καλή στιγμή για να εξομολογηθείς και να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε αυτή τη βραδιά να την εκμεταλλευτείς. Ο μεγάλος έρωτας που ονειρεύεσαι βρίσκεται εκεί που πιθανά δεν μπορείς να φανταστείς.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Είσαι άριστη σήμερα στο να διαμορφώνεις και να καταστρώνεις στρατηγικές οι οποίες αφορούν στα μελλοντικά σχέδια σου. Μπορείς να συνεισφέρεις σε μια ομαδική προσπάθεια που αφορά ένα έργο και να οδηγηθείς σε νέες εμπειρίες. Είναι εύκολο να βρεις κοινά σημεία με τους άλλους, αλλά να μάθεις και τα μέγιστα απ’ τις διαφορές σας. Η διαίσθηση και οι ευαισθησίες σου απόψε δίνουν μια άλλη νότα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις αλλά και νέες γνωριμίες σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένη.


Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου