Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/3)


Πώς θα είναι η μέρα σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ ♈

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα σου δίνει τη δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τη συναισθηματική σου ζωή,
να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να βάλεις σε μια σωστή σειρά προτεραιότητας τις υποχρεώσεις και τις σκέψεις σου. Η υποστήριξη που λαμβάνεις στα εργασιακά σε κάνει πιο πεισματάρα με το κυνήγι των στόχων και επιθυμιών σου. Έχεις τον τρόπο να αποσπάς από τον ερωτικό σύντροφό σου είτε μυστικά, είτε εξομολογήσεις. Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που είσαι μόνη λοιπόν μην απογοητεύεσαι και βάλε σαν στόχο την αποκοπή σου από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ένας κύκλος που φέρνει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου στο προσκήνιο ξεκινά για εσένα. Έτσι εστιάζεις το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε εταιρικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις. Η βελτιωμένη σου ικανότητα συμβιβασμού και διαπραγμάτευσης φέρνει ανταμοιβές στα εργασιακά. Μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Να ξέρεις πως εκείνος εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να διατηρήσεις ζωντανή τη σχέση σας σε όλα τα επίπεδα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ανανεώνοντας την εμφάνισή σου. Έρχονται εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα πάντα σε προδιαθέτουν για την ανανέωση των εργασιακών στόχων σου, της υγείας, αλλά και την αυτοπροστασία και αυτοφροντίδας σου. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά ανεβαίνουν και λαμβάνεις την επιβράβευση που χρειάζεσαι. Μπορείτε να βρείτε τις λύσεις στα κοινά προβλήματα με το σύντροφο σου, αρκεί να φανείτε ειλικρινής ο ένας με τον άλλον και να μιλήσετε. Μια νέα γνωριμία ή μια ερωτική, συναισθηματική προσέγγιση από άτομο που προέρχεται από τον εργασιακό σου χώρο, σε κάνει να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μια πιο παιχνιδιάρικη και δημιουργική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια σήμερα.  Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο σε διασκεδαστικά χόμπι, ρομαντισμό ή και αθλητισμό. Κάθε σου επιδίωξη στα εργασιακά επιτυγχάνεται για αυτό και σε θέλω λίγο πιο τολμηρή. Πάρε πρωτοβουλίες και μη διστάσεις να δείξεις τις ικανότητες σου. Άφησε απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου να σε παρασύρει σε στιγμές πάθους και ρομαντισμού. Εσύ που είσαι μόνη, δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές. Σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και απόλαυσέ το.

ΛΕΩΝ ♌

Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται στην προσωπική σου ζωή και στις οικιακές σου ανησυχίες. Η ανάκτηση της εσωτερικής δύναμης σου καθώς και η φροντίδα του εαυτού σου και των αγαπημένων σου ανθρώπων είναι στο προσκήνιο ακόμα πιο έντονα. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Χρειάζεσαι συμμάχους μιας και τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Αφιέρωσε τη βραδιά στον αγαπημένο σου και φρόντισέ τον. Ένα  ρομαντικό δείπνο και ένα κρασί είναι αρκετά για να ανάψουν τη φλόγα του έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, νίκησε την ανάγκη σου για αναπόληση του παρελθόντος και φρόντισε να περάσεις καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Στο επίκεντρο είναι οι ιδέες, οι επικοινωνίες και η μάθηση σήμερα. Άλλωστε αυτά κρίνεις απαραίτητα να ενισχύσεις προκειμένου να φτάσεις τους πολυπόθητους στόχους σου. Μια προβληματική κατάσταση ή και εργασιακή συνεργασία διορθώνεται ή και αρχίζει να αποδίδει. Μην φοβηθείς να κάνεις μια ουσιαστική και εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλό βέβαια θα ήταν να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με εκείνον. Μέσα από το φλερτ που λαμβάνεις εσύ που είσαι μόνη, διαπιστώνεις πως η γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού και είσαι ιδιαίτερα επιθυμητή.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ο προβολέας στον τομέα των πόρων σου και ο στόχος σου είναι να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και πιο ασφαλή. Τα οικονομικά μπορεί να σε απασχολήσουν και να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια προκειμένου να βρεις τις ισορροπίες σου, όμως σε ενδιαφέρουν και οι πνευματικές σου ικανότητες. Δέξου νέες εργασιακές προτάσεις και προκλήσεις χωρίς ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Αν θέλεις να ξεκολλήσεις απ’ το τέλμα που νιώθεις και αισθάνεσαι, θα πρέπει να τολμήσεις. Ζήλιες, εγωισμοί και κτητικότητα από μέρους σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου θα διαταράξουν τις ισορροπίες σας για αυτό βάλε φρένο. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδιά σου και φαίνεται να έχεις όλη τη δύναμη και τη διάθεση για δράση που θα  βελτιώσει τη ζωή σου και θα σου εξασφαλίσει σημαντικά πράγματα για το μέλλον σου. Για σήμερα βέβαια,  φρόντισε να αποφύγεις τις εντάσεις στα εργασιακά και δέξου τις απόψεις των άλλων. Τουλάχιστον εξέτασε τες. Άσε στο σύντροφό σου απόψε τις πρωτοβουλίες προκειμένου να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς. Με λίγα λόγια αφέσου στα ασφαλή του χέρια. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει δυναμικά. Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί κυρίως αν κάτι βάλεις πείσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ίσως σήμερα να υπάρχει μια τάση να σκέφτεσαι το παρελθόν και να αναλύεις περισσότερο απ’ το συνηθισμένο τα γεγονότα και τα όσα πέρασες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου στα εργασιακά σε αποφάσεις και διλήμματα. Έτσι θα αποφύγεις λάθη και συγκρούσεις είτε με συνεργάτες και ανώτερους, είτε με τον εαυτό σου. Μην μπερδεύεσαι σε παρασκηνιακές ή και παράλληλες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Αυτό ισχύει και στις δυο περιπτώσεις. Είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε ψάχνεις το άλλο σου μισό. Ο  κίνδυνος του να εκτεθείς, αλλά και του να χάσεις τις ισορροπίες σου καραδοκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Ο τομέας των συνδέσεων, των φιλικών, των επιθυμιών και των ελπίδων σου σήμερα είναι στο προσκήνιο. Είναι μια περίοδος που θέλεις να συνδεθείς και να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχεις κοινά ιδανικά και φιλοδοξίες. Επίλεξε τις συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση και θα στηρίζονται στις δικές σου απόψεις και ανάγκες. Μπορείς να συνδυάσεις την ανεξαρτησία και τη σταθερότητα – ισορροπία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αρκεί να διαχειριστείς την κατάσταση με διαλλακτικότητα και ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις φιλοφρονήσεις, χωρίς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Οι σημερινές όψεις στρέφουν την προσοχή σου σε επαγγελματικά θέματα, φιλοδοξίες, υλική και κοινωνική επιτυχία και φυσικά και σε θέματα φήμης σου. Είσαι σε θέση να αναλάβεις νέα εργασιακά καθήκοντα και να ανταπεξέλθεις. Απόφυγε τις διαφωνίες και τις άνευ λόγου διαμάχες με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην χαλάς τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη για σταθερότητα και μιας ουσιαστικής σχέσης στη ζωή σου σε κάνει πολύ πιο επιλεκτική στις επιλογές σου. Πρόσεξε όμως τα όρια της υπερβολής.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

 Η επιθυμία σου να μάθεις, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου σήμερα δυναμώνει. Δώσε έμφαση και βαρύτητα στις νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά σου. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε πρωτοβουλίες και να είσαι βέβαιη πως και θα σε ακολουθήσει αδιαμαρτύρητα και καλό θα κάνεις στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ήδη αισθάνεσαι ξεχωριστή και περιζήτητη. Κάνε τη σωστή επιλογή και εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Λίτσα Πετρίδη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου