Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ο Νίκος Μουτσινάς στέλνει μήνυμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες

«Η τέχνη δεν πέφτει ποτέ και μόνο ανυψώνει», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Την ανάγκη να μιλήσει για τους συναδέλφους ηθοποιούς, αλλά και τραγουδιστές, τους καλλιτέχνες γενικότερα, που περνούν δύσκολα αυτό το διάστημα, λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού, ένιωσε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής του.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε, επίσης, και στους συντελεστές των παραστάσεων και των συναυλιών, όπως είναι οι τεχνικοί, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες, και ευχήθηκε να μεριμνήσει η Πολιτεία και γι’ αυτούς.

«Χθες, με το διάγγελμα που έκανε ο Πρωθυπουργός, μίλησε για τους καλλιτέχνες γενικότερα, ότι η τέχνη θα πέσει για ύπνο για λίγο, εγώ αυτό κατάλαβα. Οπότε, νομίζω πως αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να το ξανασκεφτούμε με κάποιο τρόπο, δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος.

Είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιοί, χορευτές, που δεν έχει μεριμνήσει κάποιος γι’ αυτούς το πώς θα περάσουν και πότε θα ανοίξουν τα θέατρα και πώς θα γίνουν συναυλίες. Είναι ηλεκτρολόγοι, είναι ηχολήπτες, είναι πολύς ο κόσμος.Θα ήταν πολύ ωραίο τώρα που έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά και κάπως τα έχετε κουμαντάρει εκεί πάρα πολύ ωραία, συγχαρητήρια, λίγο να σκεφτείτε πώς θα μπορέσετε να ασχοληθείτε και με αυτή την ομάδα, που είναι πολύ σημαντική γιατί η τέχνη δεν πέφτει ποτέ και μόνο ανυψώνει. Σκεφτείτε το», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου