Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

H Daphne Lawrence, έρχεται για να μείνει! (βιντεο)

Η Daphne Lawrence,  η νέα ιδιαίτερα φρέσκια και ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός, κυκλοφορεί το ντεμπούτο single της με τίτλο “Lonely” με τη σφραγίδα του Issy Beats στην παραγωγή.

Τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει η ίδια, ενώ η μουσική προκύπτει από την σύμπραξη των Daphne, Issy Beats & Boombamontana. Το “Lonely” οπτικοποιήθηκε από τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου με έντονα 80s & 90s visual στοιχεία δίνοντας έτσι μία retro future αισθητική.

Αναμφισβήτητα, η δημιουργικότητα της Daphne Lawrence δεν έχει όρια. Η 22χρονη καλλιτέχνης, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, ένιωσε την ανάγκη να ακολουθήσει την κλίση της προς τις τέχνες από πολύ νεαρή ηλικία και στα 5 της χρόνια ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου, συνεχίζοντας τα για τα επόμενα 12 χρόνια. Παράλληλα, έκανε ρυθμική και ενόργανη γυμναστική για περισσότερα από 8 χρόνια, ενώ μόλις τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε θεατρικές σπουδές στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η νεαρή τραγουδίστρια και songwriter γράφει ασταμάτητα νέα κομμάτια για την ίδια αλλά και άλλους καλλιτέχνες και της αρέσει να πειραματίζεται με ποικίλα είδη μουσικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου