Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το «Πάμε Πακέτο» στο Open (βιντεο)

Η εκπομπή επρόκειτο να βγει στον «αέρα» τον Μάρτιο όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου άλλαξε επαγγελματική στέγη και πλέον ανήκει στο επαγγελματικό δυναμικό του Open. Και ενώ όλα ήταν προγραμματισμένα να βγει στον «αέρα» το «Πάμε Πακέτο» μέσα από τη συχνότητα του Open, ο κορονοϊός «πάγωσε» τα τηλεοπτικά προγράμματα και μαζί και την πρεμιέρα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και τον Νίκο Μουτσινά και μεταξύ άλλων ανέφερε πότε θα κάνει πρεμιέρα τελικά το «Πακέτο».

«Θα το κάνω, ναι, του χρόνου το Πάμε Πακέτο στο ΟPEN. Εν τω μεταξύ όλο αυτό το διάστημα κάνω και τα άλλα δικά μου πράγματα. Δηλαδή άρχισα να γράφω το πέμπτο μου βιβλίο μέσα στην καραντίνα, που επειδή είναι βιβλίο αυτογνωσίας με βοήθησε πάρα πολύ όλη αυτή η περισυλλογή και το να βλέπεις την μεγάλη εικόνα της κατάστασης. 

Ήταν μια ευκαιρία να κοιτάξουμε όλοι μέσα μας» είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και πρόσθεσε: «Το κανάλι το θέλει πάρα πολύ το Πάμε Πακέτο. Ήταν να ξεκινήσει τώρα, τον Μάρτιο αλλά δρομολογήθηκε έτσι η κατάσταση και εγκλωβιστήκαμε όλοι μέσα και οι πτήσεις από το εξωτερικό απαγορεύτηκαν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου