Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Επίθεση στο Αττικόν: «Ο 59χρονος δράστης δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας»

Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου

Για την επίθεση που πραγματοποίησε κατά νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο «Αττικόν» ένας 59χρονος ασθενής ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (31/8) ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Γιάννης Πλαγιαννάκος.

To τραγικό συμβάν συνέβη νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Ο ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κάνοντας βουτιά στο κενό από τον 5ο όροφο.

Όπως τόνισε μιλώντας στο Mega o εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Πλαγιαννάκο, ο ασθενής νοσηλευόταν στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, είχε κάνει χειρουργείο, ενώ τις επόμενες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο.

Κρυμμένος πίσω από πόρτα, χτύπησε το κουδούνι και όταν εμφανίστηκε η νοσηλεύτρια της επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια έκοψε τους ορούς του, ανέβηκε σε άλλο όροφο από την εξωτερική σκάλα του νοσοκομείου και έπεσε στο κενό. Ο άνδρας δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας όσες μέρες είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο σύμφωνα με τον κ. Πλαγιαννάκο, ενώ η νοσηλεύτρια βρίσκεται εκτός κινδύνου.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου