Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Η Ρούλα Κορομηλά ξεσπά για όσους εκφράζονται εναντίον των γυναικών που κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία

"Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν" αναφέρει η Ρούλα Κορομηλά

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε για όλους εκείνους που εκφράζονται εναντίον των γυναικών που αποφασίζουν να κάνουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Αφορμή για αυτήν την ανάρτησή της υπήρξε η πρόσφατη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού.

Με αφορμή την χαρμόσυνη είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της Τζένης Μπαλατσινού και κάποια αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η Ρούλα Κορομηλά εξέφρασε τη δική της άποψη, χωρίς, ωστόσο να αναφέρει το όνομα της παρουσιάστριας. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη της Ρούλας Κορομηλά για τα παιδιά αλλά και η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να αποκτήσει το δικό της.

«Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας!

Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια»», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου