Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκλονίζει ο 17χρονος που ξυλοκοπήθηκε από συμμορία 20 ανηλίκων: Νόμιζα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου

«Η κάτω γνάθος μου θα χρειαστεί χειρουργείο, η κοιλιά μου έχει πάθει μόλυνση» 

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμορία 20 ανηλίκων στο Γαλάτσι.

Το θύμα μίλησε στον ΑΝΤ1 περιγράφοντας πώς έγινε η επίθεση, την κατάσταση της υγείας του και το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί.

«Το περασμένο Σάββατο είχαμε πάει στην πλατεία με δύο φίλους μου. Εκεί πέρα γινόταν ένας τσακωμός με δυο παιδιά. Πήγα εγώ και είπα να σταματήσουν να τσακώνονται γιατί έχει μικρά παιδιά. Και εκεί πέρα μου επιτέθηκε το ένα παιδί από τη συμμορία αυτή.

«Με χτύπησε, έπεσα κάτω και μετά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν μαζευτεί 20 άτομα και με βαράγανε. Πόναγα πάρα πολύ γιατί με βαράγανε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και στα πλευρά μου. Μετά από λίγη ώρα που με βαράγανε, νόμιζα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου» είπε ο 17χρονος.

Σύμφωνα με τον 17χρονο όσα λέει τα λέει γιατί θα «μπορούσε ένα άλλο παιδί στη θέση μου να είχε πεθάνει από το ξύλο. Είχα χτυπήσει στο κεφάλι μου παντού, είχα καρούμπαλα και μώλωπες. Το αυτί μου είχε παντού αίματα, η κάτω γνάθος μου θα χρειαστεί χειρουργείο, γιατί μου έχει ραγίσει. Η κοιλιά μου έχει πάθει μόλυνση, εκεί που έχω χτυπήσει».


Είπε ότι έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τις φοβίες που έχει, μετά την επίθεση που δέχθηκε.

«Γενικά φοβάμαι αρκετά, γιατί δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβεί άμα πάω κάπου μόνος μου και είναι πολύ επικίνδυνο γιατί δεν ξέρεις ποιοι άλλοι είναι. Με βοηθάει η ψυχολόγος μου να το ξεπεράσω», ανέφερε. Όπως είπε οι ανήλικοι που του επιτέθηκαν είχαν χτυπήσει στο παρελθόν και άλλο παιδί.

«Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, πονάει. Πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο στη γνάθο του, τα πλευρά του έχουν μώλωπες, έχει πληγές παντού. Πονάει σωματικά, αλλά πονάει και η ψυχή του πολύ» είπε η δικηγόρος της οικογένειας Κ. Φραγκάκη

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου