Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

GNTM3: Αποχώρησε ο Παναγιώτης Πέτσας

Η φωτογράφιση που τον «έκαψε»

Δείτε τα βίντεο

Σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία στο GNTM 3 βρέθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, τα αγόρια και τα κορίτσια, στο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του STAR το βράδυ της Δευτέρας.
Μια δοκιμασία επιβράβευσης, κατά την οποία τα υποψήφια μοντέλα έπρεπε να έρθουν αντιμέτωπα με τις φοβίες τους, καθώς το θέμα ήταν πορτρέτα ομορφιάς με αξεσουάρ προσώπου…ζωύφια!

Το ζητούμενο ήταν να ποζάρουν με ως «ξεπεσμένοι αριστοκράτες» στο φακό του Αποστόλη Κουκουσά, διατηρώντας παράλληλα την ψυχραιμία τους απέναντι στους ανεπιθύμητους και ενδεχομένως αποκρουστικούς «παρτενέρ» τους.

Αμέσως μετά τη δοκιμασία αυτοί, οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στο πλατό προκειμένου να ακούσουν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από το αποτέλεσμα ενώ οι εκπλήξεις στην κριτική ανέβασαν την αγωνία στα ύψη.

Ποιο μοντέλο, ωστόσο, δεν κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις σε αυτή τη δοκιμασία; Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος και κλήθηκε ύστερα από την σχετική ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων.

«Το μόνο που κατάφερες, Παναγιώτη, είναι να βγεις ταρτούφος και λυπάμαι… Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου» τόνισε με σαφήνεια ο Δημήτρης Σκουλός προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο του GNTM.

Με τη σειρά τους και οι υπόλοιποι κριτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για αυτή την προσπάθεια από τον Παναγιώτη Πέτσα.

Η στιγμή της αποχώρησης:

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου