Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Παρέμβαση αλληλέγγυων του Δημήτρη Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας

Οι συγκεντρωμένοι ανήρτησαν πανό και πέταξαν φέιγ βολάν - Νωρίτερα ανατίναξαν ΑΤΜ στου Ζωγράφου

Έξω από το υπουργείο Υγείας συγκεντρώθηκαν αιφνιδιαστικά πριν λίγο 70-80 άτομα, για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, σύμφωνα με το OPEN.

Οι συγκεντρωμένοι ανήρτησαν πανό και πέταξαν φέιγ βολάν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού θα προσαχθούν όλοι στη ΓΑΔΑ.

«Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται παρέμβαση στο υπουργείο Υγείας από αλληλέγγυους και αλληλέγγυες στον Δ. Κουφοντίνα. Νίκη στην απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα» έγραψαν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου».

Νωρίτερα φαίνεται ότι είχαν ανατινάξει ΑΤΜ στου Ζωγράφου.

Στην Εντατική ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Υπενθυμίζουμε ότι ο απεργός πείνας είναι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας. Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» εισήχθη για νοσηλεία στις 25 Ιανουαρίου, και ενώ είχε ξεκινήσει απεργία πείνας στις 8 του ίδιου μήνα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το lamiareport.gr, είχε δεχτεί την επίσκεψη της δικηγόρου του, Ιωάννας Κούρτοβικ, που παρουσίασε μια πολύ άσχημη κατάσταση του εντολέα της, ο οποίος με το ζόρι μπορούσε να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η λύση της ΜΕθ ήταν το επόμενο βήμα, όσο δηλώνει ότι δεν υποχωρεί, έως ότου ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταγωγή στον Κορυδαλλό. Το μόνο που είχε δεχτεί μέχρι τώρα ήταν φυσιολογικός ορός και η συζήτηση που είχε με τη συνήγορό του ήταν ότι δε θα δεχτεί καμία πράξη υποχρεωτικής σίτισης από τους Γιατρούς.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου