Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Ληστεία σε επιχειρηματία στην Εκάλη: Σήκωσαν 120.000 ευρώ -«Αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου θα έπεφτα πάνω στους ληστές

Το 2017 οι ληστές είχαν σηκώσει χρηματοκιβώτιο που ζύγιζε σχεδόν έναν τόνο

Μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν ληστές να σηκώσουν 120.000 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι επιχειρηματία στην Εκάλη τα ξημερώματα του Σαββάτου. 

Η εταιρεία του ίδιου επιχειρηματία είχε γίνει στόχος ληστών και το 2017, όταν του είχαν σηκώσει ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο.

«Το πιο ουσιώδες είναι ότι δεν ήμασταν εδώ. Χαίρομαι πάρα πολύ κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Αμεση Δράση, που σε λίγα λεπτά από τον συναγερμό» είπε στο OPEN ο επιχειρηματίας Πάρης Κομνηνός.

«Είχα ταμείο μαζί μου που δεν προλάβαινα να πάω στην τράπεζα και τα έφερα σπίτι. Δυστυχώς έπρεπε να έχω τα χρήματα εδώ, στο σπίτι, που δεν το χρησιμοποιούμε ως κύρια κατοικία. Το συμβάν έγινε Παρασκευή προς Σάββατο, ήμασταν δίπλα, σε άλλο οίκημα την ώρα της διάρρηξης. Σε μισό λεπτό θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κλείσει το κινητό μου γιατί θα λάμβανα το σήμα από την εταιρεία φύλαξης και θα έπεφτα πάνω τους» είπε.

«Το 2017 είχαν φορτώσει σχεδόν έναν τόνο χρηματοκιβώτιο, αλλά τους είχε πέσει γιατί τους είχαν κυνηγήσει και τελικά έξι μήνες μετά τους έπιασαν. Ήταν οι λεγόμενοι ληστές των χρηματοκιβωτίων. Πιστεύω ότι και τώρα θα τους πιάσουν» ανέφερε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου