Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Χαμός στο Πρωινό με τον Γιώργο Θεοφάνους – «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως»

Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα. 

"Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα. Αν δεν του έχει γίνει πρόταση και το έχουμε βγάλει από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Χθες ο Γιώργος Θεοφάνους ξέσπασε με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το Πρωινό κι ήθελε τον συνθέτη να συνεργάζεται με τον Τριαντάφυλλο.

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την αντίδρασή του στον αέρα της εκπομπής αναφέροντας: «Ο Θεοφάνους μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως. Αν βγει κάποιος και πει κάτι που δεν ισχύει… Εμείς το χλευάσαμε κι ο Βαγγέλης Περρής είπε για Μπετόβεν και Μότσαρτ. 

Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα. Αν δεν του έχει γίνει πρόταση και το έχουμε βγάλει από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε. Δεν πήραμε να τον ρωτήσουμε». Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους για το θέμα κι ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν αν υπήρξε προσέγγιση από επιχειρηματία για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Τι σιγά το ένα και το άλλο; Δεν είναι ωραία η εικόνα που δημιουργούμε.»

Ο Τάσος Τεργιάκης πρόσθεσε ότι όλες οι πληροφορίες δεν μπορούν να τσεκαριστούν από όλες τις πλευρές.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου