Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Survivor: Δίχως έκπληξη η δεύτερη υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Ποιος παίκτης του Survivor βρίσκεται, μαζί με την Ελένη Χαμπέρη, ένα βήμα πιο... κοντά στην Ελλάδα

Για ακόμα μια φορά το βράδυ της Τρίτης, στο επεισόδιο του Survivor, οι έξι φιναλίστ βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Εκεί πια οι ισορροπίες ήταν δεδομένες, πλην λεπτές, καθώς ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται σταθερά απέναντι από την παρέα των Amigos.

Έπειτα από ένα νέο και καθ΄ όλα απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας, ένας ήταν εκείνος που θα είχε την τύχη των υπολοίπων στα χέρια του και θα έπρεπε να «δείξει» ποιος θα βρεθεί, μαζί με την Ελένη Χαμπέρη, με το ένα πόδι… εκτός Αγίου Δομινίκου. Ποιος ή ποια θα έμπαινε αυτή την εβδομάδα στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών του Survivor.

Και αυτός ήταν, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Σάκης Κατσούλης. Ο παίκτης που μια μέρα νωρίτερα «χτύπησε» την Ελένη Χαμπέρη με την ψήφο του έπρεπε να αποφασίσει ξανά για τη ροή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ποιον παίκτη, όμως, του Survivor θέλησε ο Σάκης Κατσούλης να «δείξει» ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση και να τον φέρει… λίγο πιο κοντά στην Ελλάδα; Όπως είπε ο παίκτης στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, η απόφαση που πήρε είχε ένα όνομα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από… Γιώργος Ασημακόπουλος!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος γνώριζε ήδη από το αγώνισμα ασυλίας πως, εάν ο Σάκης Κατσούλης κέρδιζε και αυτή την ασυλία, θα ήταν ο ίδιος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor αυτής της εβδομάδας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου