Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν ταιριάζει η Κάτια Ταραμπάνκο στο My Style Rocks, θέλω να πάμε σε άλλο όνομα»

«Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο My style rocks. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου;», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα για την παρουσία του στην τηλεόραση, την φημολογούμενη συμμετοχή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά και για τους στυλίστες των celebrities.

«Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο My style rocks. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου; Δεν θα ταίριαζε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα και άλλο επώνυμο, είπαμε πολλά γι αυτό», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς συμπλήρωσε: ««Μου ζητήθηκε να είμαι στο “Dancing with the stars” αλλά δεν… Θα πρέπει να με ρωτήσετε αν υπάρχουν καλοί στυλίστες στην τηλεόραση. Αυτό είναι το δράμα το μεγάλο των παρουσιάστριών. Δεν υπάρχουν στυλίστες στην τηλεόραση, βγάζουν καρναβάλια τις παρουσιάστριες».

Δειτε το Βιντεο Εδω

«Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είπαν πως θα έβρισκαν τον τρόπο αν δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα», πρόσθεσε επίσης ο Λάκης Γαβαλάς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου