Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σερβετάλης: Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές – Τι είπε για τον Μίκι Ρούρκ

Μιλά για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Ότι δεν κάνει ερωτικές σκηνές πια δηλώνει ο Άρης Σερβετάλης μιλώντας στο Mega για τον ρόλο του στην ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» και τη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ.

«Αισθάνομαι την αίσθηση της ευθύνης που συμμετέχω στα πράγματα.

Πλέον δεν κάνω ερωτικές σκηνές, δεν το αισθάνομαι δεν μπορώ να το υποστηρίξω» λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ενώ αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε τον ρόλο ενός εγκληματία που δεν θα είχε τη διαδρομή της μεταστροφής.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Μίκι Ρουρκ λέει ότι «έχει φοβερό εκτόπισμα, το ένιωθες με το που έμπαινες στο σετ. Έντονη παρουσία και έντονος χαρακτήρας. Είχαμε μία διαλογική δράση».

Μιλώντας για το πώς προσέγγισε το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου στη νέα του ταινία εξηγεί: «Έσκυψα πάνω στη μέθοδο και την οποία το έκανε. Το έκανε με ταπείνωση. Ήταν μέτοχος τέτοιων ενεργειών και είχε μία πληρότητα, μία αγάπη για όλους».

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε και για τη στροφή του στην πίστη. Σημείο σταθμός ήταν η συνάντησή του με έναν ιερομόναχο και η κατάσταση στην οποία βρισκόταν. «Ήταν η παραδοχή ενός ανθρώπου που βρισκόταν στον πάτο. Είχα αποδεχτεί το χάος και χρειαζόμουν βοήθεια» λέει χαρακτηριστικά.

«Μου κάνει εντύπωση μία εμπαθής κριτική, που δεν στοχεύει μόνο στο έργο. Μου δημιουργεί μία έκπληξη, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να γράψει ότι θέλει» είπε για τις κακές κριτικές.

«Οτιδήποτε έχουμε δεν είναι δικό μας, έρχεται με δωράκι. Σου έχει δοθεί. Είμαστε όλοι εν δυνάμει άγιοι» κατέληξε ο Άρης Σερβετάλης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου