Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η Χρύσα Κατσαρίνη εξομολογείται: «Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει»

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά», λέει η Χρύσα Κατσαρίνη.

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Χρύσα Κατσαρίνη. Η γνωστή stand up comedian μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη σωματική και λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

«Το κείμενο αυτό το έγραψα τότε με τη Γαρυφαλλιά. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, λέμε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα κλπ…

Αυτό που ήθελα να κάνω με την ανάρτησή μου είναι να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμβάνονται και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. Στη σχέση μου βίωσα και λεκτική και σωματική βία. Πήγε να με πνίξει, δεν παρέμεινα μαζί του, έφυγα», είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

Η Χρύσα Κατσαρίνη συμπλήρωσε: «Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται να σου πουν ότι “στο τέλος της σχέσης μας παίζει να σε στραγγαλίσω”. Ξεκινάνε λατρεύοντας, είναι πιο δοτικοί άνθρωποι, σου λένε ότι σε αγαπάνε πάρα πολύ νωρίς… Όταν δεν ικανοποιούνται, αρχίζουν να σε μειώνουν και μόλις δουν ότι δεν καταφέρουν να μειώσουν, απειλούν. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να απειλήσουν, παρακαλάνε, και αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό, σε λατρεύουν. Και παίζουν εναλλάξ με αυτά τα χαρτιά».

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά. Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, πάνω στο θυμό του. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι “εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει”. Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα», πρόσθεσε επίσης η Χρύσα Κατσαρίνη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός, χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου» είπε η Χρύσα Κατσαρίνη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου