Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Γιώργος Λιάγκας – Άγριο ξέσπασμα για Μαρία Σολωμού και Ζερόμ Καλούτα: «Όλοι οι άλλοι μαλ…ς είμαστε;»

"Προφανώς κ. Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες, μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει".

Στον απόηχο της Eurovision 2024, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για τον Ζερόμ Καλούτα και όσα δήλωσε η Μαρία Σολωμού, η οποία υποστήριξε τους δύο εκφωνητές της ΕΡΤ στον μουσικό διαγωνισμό.

«Είπανε ότι πήγαν πάρα πολύ διαβασμένοι, χωρίς ένα συγγνώμη. Προφανώς μείνατε μετεξεταστέος κ. Καλούτα. Γεωγραφία δεν διαβάζατε στο σχολείο; Εσείς εκτός από αγεωγράφητος, αδιάβαστος, είστε και προκλητικός.

Στηρίζετε τον κ. Καλούτα με την απαράδεκτα προκλητική συμπεριφορά, όταν εκπροσωπεί μια χώρα και τη δημόσια τηλεόραση; Ξέρετε γιατί οφείλουμε να έχουμε λόγο για τον κ. Καλούτα; Γιατί ήταν επιλογή μιας τηλεόρασης που την πληρώνουμε όλοι μας», ξέσπασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού, η οποία στηρίζει τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε έντονο ύφος: «Προφανώς κ. Σολωμού τρώτε ακόμα πίτσες, μπύρες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ δέχομαι ότι είναι φίλοι σας και τους στηρίζετε, όμως όλο το άλλο είναι λάθος. Από πότε η αρνητική κριτική είναι μίσος;

Ο κος Καλούτα είναι προκλητικός. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί οι δύο επιλέχθηκαν από τη δημόσια τηλεόραση για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και έμειναν μετεξεταστέοι. Από πότε υπάρχει το αλάθητο και περνάμε χωρίς κρίση τον κ. Αλευρά και τον κ. Καλούτα; Όλοι οι άλλοι μαλ… είμαστε που κρινόμαστε καθημερινά»;

Δειτε το βιντεο εδω

«Προφανώς οι γλείφτες του έλεγαν ότι είναι εξαιρετικός, γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκε ο κος Καλούτα ότι δεν ήταν καλός», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου