Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Καλλιόπη: «Μου είπε ο γιατρός ότι είδε κάτι, δεν φοβήθηκα καθόλου»

Η ανάπλαση ήταν ταλαιπωρία. Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα. 

"Η ανάπλαση ήταν ταλαιπωρία. Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα. Δεν είναι για όλες έτσι, εμένα δεν μου πέτυχε, τα απέρριπτε ο οργανισμός μου", εξομολογείται η Καλλιόπη.

Η διάσημη φωτογράφος Καλλιόπη βρέθηκε στο Πρωινό την Δευτέρα. Η ίδια μίλησε για το πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είχε καρκίνο στο στήθος, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συνέχεια, κατά της επεμβάσεις ανάπλασης.

«Εγώ έκανα κάθε χρόνο μαστογραφία και με παίρνει ο γιατρός μια μέρα και μου λέει «κάτι έχω δει, ελάτε να το συζητήσουμε». Λέω «Ωχ, να κάτσω ένα λεπτό», γιατί μου ήρθε νταμπλάς. Αλλά δεν φοβήθηκα καθόλου. Μετά μου είπε ότι είδε κάτι και ότι το πρωτόκολλο λέει πως πρέπει να κάνουμε αφαίρεση μαστού. Λέω «δεν κάνουμε και τα δύο να τελειώνουμε»; Δεν φοβήθηκα καθόλου, είναι σαν να το ζούσε κάποιος άλλος, όχι εγώ. Δεν με αφορούσε», είπε χαρακτηριστικά η Καλλιόπη.

«Η ανάπλαση ήταν ταλαιπωρία. Δεν μου πολυπέτυχε, ο οργανισμός αντιδρούσε. Έκανα 6-7 επεμβάσεις, υπήρχε πρόβλημα. Τα έβαλαν, τα έβγαλαν, κάθισα ένα χρόνο χωρίς τίποτα. Δεν είναι για όλες έτσι, εμένα δεν μου πέτυχε, τα απέρριπτε ο οργανισμός μου», ανέφερε η Καλλιόπη.

«Δεν έχω χαρακτήρα φοβιτσιάρικο, δεν φοβάμαι γενικά. Τι να φοβηθώ; Σιγά», είπε η γνωστή φωτογράφος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου