Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Συγκλονίζει η κόρη του γυναικοκτόνου – «Μακάρι να είχε βρεθεί αυτός στο χώμα, αλλά είναι δειλός»

«Από εμένα έμαθε την αλήθεια. Εγώ του είπα ότι τη σκότωσε»

Ηδολοφονία της Νεκταρίας στις 29 Οκτωβρίου στην Ιεράπετρα Κρήτης από τον πρώην σύζυγό της συγκλόνισε το πανελλήνιο. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδε και ένα βίντεο ντοκουμέντο από το έγκλημα, με την άτυχη γυναίκα να τρέχει να σωθεί από τον άντρα που κρατούσε ένα μαχαίρι.

Η κόρη της Νεκταρίας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συγκλόνισε με όσα είπε: «Τα μικρά δεν μπορούσα να τα κάνω καλά. Η αδερφή μου λιποθύμησε και την πήγα στο νοσοκομείο.

Ο Κωνσταντίνος είχε θυμό, νεύρα. Ήταν θρίλερ, στην κυριολεξία! Το ακούγαμε σε άλλους και λέγαμε “θα συμβεί αυτό στην οικογένειά μας;”. Με τη μαμά μου είχαμε σχέση μαμά – φίλης – αδερφής. Τα λέγαμε όλα. Ήταν δίπλα μας σε όλα».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα στη σχέση των γονιών της, σημείωσε: «Πάντα υπήρχαν προβλήματα μεταξύ τους. Υπήρχαν πάρα πολλές φωνές, κυρίως από τη μεριά του μπαμπά, όχι της μαμάς. Δεν του άρεσαν πράγματα που κάναμε εμείς και τα άκουγε η μαμά. Χτυπούσε μόνο εμάς όχι τη μαμά και η μαμά μου παρενέβαινε. Έμαθε μόνος του ότι η μαμά μου είχε νέο σύντροφο. Προφανώς την παρακολουθούσε».

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο μπαμπάς μου το έλεγε αλλά δεν περίμενα να φτάσει σε αυτό το σημείο. Όλοι λέμε πράγματα πάνω στα νεύρα μας», σημείωσε ακόμη.

«Από εμένα έμαθε την αλήθεια. Εγώ του είπα ότι τη σκότωσε»

Σε ερώτηση αν του έχει μιλήσει καθόλου, απάντησε: «Όχι. Μόνο την Παρασκευή που έγινε το συμβάν, από το νοσοκομείο που ήταν με κάλεσε. Από εμένα έμαθε την αλήθεια. Εγώ του είπα ότι τη σκότωσε.

Μου έλεγε ότι δεν το ήθελε και ότι είχε πάθει κρίση πανικού».

«Πώς θα συνεχίσουμε; Πώς θα προχωρήσουμε; Δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε όταν γίνει δικαστήριο», σημείωσε το κορίτσι.

«Στον πατέρα σου τι θα ήθελες να πεις;» τη ρωτά η δημοσιογράφος και εκείνη λέει: «Μακάρι να είχε βρεθεί αυτός στο χώμα, αλλά είναι δειλός».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου