Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Έγκλημα στο Βόλο: Σήμερα στον ανακριτή ο 39χρονος που κατακρεούργησε τη νονά του με 42 μαχαιριές

Τα ναρκωτικά και το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία - Τι λένε οι γονείς του

Στον ανακριτή του Βόλου οδηγείται σήμερα ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του στον Βόλο. Ο άνδρας κατακρεούργησε την 75χρονη με 42 μαχαριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, που κάνει λόγο για ένα άγριο έγκλημα. Μάλιστα ο δράστης μετά τις μαχαιριές την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

O 39χρονος, που αναζητούνταν από την ΕΛ.ΑΣ., παραδόθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας (08.11).

«Δούλευε ντελίβερι. Μπορεί να είχε σταματήσει κιόλας. Είχα να τον δω πάνω από εβδομάδα. Ήταν οικογενειάρχης. Μπορεί να είχε σχέσεις με την νονά του…πού και πού έλεγε ότι είχαν μια επικοινωνία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του, μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

«Δεν ήταν ο γιος μου. Δεν ήταν ο ίδιος ο εαυτός του. Δεν ήταν το παιδί μου αυτό» είπε η μητέρα, υποστηρίζοντας ότι κίνητρο για τη δολοφονία ήταν τα λεφτά. «Δεν ξέρω αν χρωστούσε, δεν είχα σχέσεις με τον γιο μου τον τελευταίο καιρό» συμπλήρωσε.

Δειτε το βιντεο εδω

Έγκλημα στο Βόλο: Τα ναρκωτικά

Από τα πρώτα πράγματα που είπε ο 39χρονος στους αστυνομικούς ήταν ότι «ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών» και ότι «δεν ήταν ο εαυτός του» την ώρα του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του newspaper.gr ο 39χρονος φέρεται να παρέδωσε στην Αστυνομία μία συσκευασία που περιείχε τις ουσίες που κατανάλωσε. Ακόμη υποστήριξε πως σκότωσε την 75χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμα της, την κατέβασε στο υπόγειο και μετά επέστρεψε στο σπίτι για να καθαρίσει τα αίματα και τα ίχνη του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου