Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ: Χλωμή και καταβεβλημένη στα βαφτίσια των δισέγγονών της

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της

Παρά τις φήμες για επιδείνωση της υγείας της, η Βασίλισσα Ελισάβετ παρέστη στα βαφτίσια δύο δισέγγονών της, έδειχνε ωστόσο χλωμή και καταβεβλημένη.

Η 95χρονη μονάρχης παρέστη στη διπλή βάφτιση του 9 μηνών Όγκουστ, γιου της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ, και του 8 μηνών Λούκας, γιου της Ζάρα Τίνταλ και του Μάικλ Τίνταλ. 

Η βασίλισσα φαινόταν, όπως μεταδίδει στο Star, χλωμή και καταβεβλημένη στα βαφτίσια και η κατάσταση της υγείας της έχει πυροδοτήσει σενάρια για τη διαδοχή της.

Μυστήριο με τα μωβ χέρια της Βασίλισσας Ελισάβετ: Δείχνουν πρόβλημα υγείας;

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από την πρόσφατη εθιμοτυπική επίσκεψη ενός αξιωματούχου του Υπουργείου Αμύνης στο παλάτι, τα χέρια της 95χρονης μονάρχη φαίνονται μωβ, προκαλώντας ανησυχία αλλά και ερωτηματικά για το αν αυτό οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα υγείας, στον φωτισμό ή στη θερμοκρασία που επικρατούσε στον χώρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro.co.uk.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το χρώμα μπορεί να οφείλεται απλά στον φωτισμό, καθώς μωβ φαίνονται και τα χέρια του αξιωματούχου, ή μπορεί να υποδηλώνει ότι το αίμα δεν κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό.

Δειτε το βιντεο εδω

Για παράδειγμα το σύνδρομο Raynaud’s, δεν επιτρέπει το αίμα να κυκλοφορεί σωστά στον οργανισμό και ως αποτέλεσμα, δημιουργούνται χρωματικά σημάδια στο δέρμα. Αυτό, ωστόσο, δεν προκαλεί περαιτέρω προβλήματα και μπορεί να αντιμετωπιστεί μετά από λίγα λεπτά, συνήθως αν θερμάνει κανείς τα χέρια του.

Θα μπορούσε επίσης να υποδηλώνει έλλειψη κυκλοφορίας, εύθραυστο δέρμα, εκτεθειμένες φλέβες, μώλωπες, διαρροή αίματος στον ιστό κάτω από το δέρμα που προκαλεί το μωβ χρώμα, αναφέρει γιατρός στη βρετανική σελίδα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου