Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Σήμερα στις 13:00 η κηδεία

Η τελευταία επιθυμία του δημοσιογράφου - Το μήνυμα της οικογένειας

Σήμερα Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 θα γίνει η κηδεία του δημσιογράφου Γιώργου Τράγκα που πέθανε από κορονοϊό το πρωί της Τρίτης (14/12).

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Ο δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, έχοντας δώσει μάχη με τον κορονοϊό. Δεν είχε εμβολιαστεί.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου αναφέρεται στην τελευταία του επιθυμία για την κηδεία του.

Ειδικότερα, η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα αναφέρει:

«H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13.00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς.

Ο Γιώργος Τράγκας έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Κατόπιν τούτου η οικογένεια σεβόμενη δική του επιθυμία και για να τιμήσει τη μνήμη του, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Οικογένεια Γιώργου Τράγκα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου