Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

«Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά»

«Η Γεωργία Αποστόλου με είχε εκπαιδεύσει στο να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όποτε ήθελε εκείνη. Αυτός ήταν κι ένας λόγος που δεν ήξερα το θέμα με την υγεία της»

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη φίλη του, Γεωργία Αποστόλου, που έφυγε από τη ζωή το 2016.

«Ήμουν η ψυχή της παρέας, αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση να γίνω ηθοποιός γιατί φοβόμουν. Ένας φίλος μου, που τότε ήταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις. Πήγα κι έδωσα εξετάσεις σίγουρος ότι δεν πρόκειται να περάσω.

Με πήρε αυτός ο φίλος μου να μου πει ότι πέρασα τις εξετάσεις και του είπα “άσε τα αστεία, κοιμάμαι τώρα”. Αυτός ο φίλος ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος. Πολλές φορές έχω περάσει δύσκολα οικονομικά», είπε αρχικά ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης μίλησε στη συνέχεια και για την απώλεια της Γεωργίας Αποστόλου: «Ήμασταν πολύ φίλοι. Η Γεωργία με είχε εκπαιδεύσει στο να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όποτε ήθελε εκείνη. Αυτός ήταν κι ένας λόγος που δεν ήξερα το θέμα με την υγεία της.

Δειτε το βιντεο εδω

Δεν ήξερα όμως ότι θα είχε αυτή την κατάληξη, ούτε ότι θα ήταν σε αυτή την κατάσταση που ήταν. Όχι μόνο εγώ, αλλά και οι πολύ δικοί της άνθρωποι δεν το γνώριζαν αυτό. Έχω τη φωτογραφία της μαζί με τους Αγίους γιατί ξέρω ότι η Γεωργία είναι πολύ καλά εκεί που είναι και είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου