Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή

Στον ανακριτή για την απολογία του ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά στη σ3ξουαλική ζωή προσώπων κατ’ εξακολούθηση άσκησε το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο εισαγγελέας σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ειδικότερα, η δίωξη ασκήθηκε μετά τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κατηγορούμενος απολογείται τώρα στον ανακριτή για παρόμοια υπόθεση, για την οποία είχε πάρει προθεσμία την περασμένη Πέμπτη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Λύτρας: Τα mail με δύο ακόμη βίντεο

Ο κ. Λύτρας μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ είπε ότι έχει λάβει ένα mail με δυο ακόμα βίντεο που αφορούν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Σύμφωνα με την δίωξη που έχει ασκηθεί, επισήμανε ότι ο παρουσιαστής είναι αντιμέτωπος με 10 χρόνια κάθειρξη.

Σήμερα ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν αν θα διαταχθεί προσωρινή κράτηση.

Ο κ. Λύτρας είπε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος να διαγράψει κάποια στοιχεία που είναι σημαντικά για την υπόθεση. «Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θα διαταχθεί προσωρινή του κράτηση».

Σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται ο Στάθης Παναγιωτοπουλος ότι έχει «κατεβάσει» τα βίντεο, ο δικηγόρος επισήαμεν ότι είναι ακόμα στο συγκεκριμένο χώρο του διαδικτύου με τον κωδικού που χρησιμοποιούσε με το προφίλ του.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου