Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Δέσποινα Βανδή είναι ερωτευμένη, γελούσαν και τα μουστάκια της»

Την επική γνωριμία που είχε με τον Βασίλη Μπισμπίκη αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος!

Με αφορμή την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή στη Θεσσαλονίκη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μοιραστεί με την πρωινή παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα την επική γνωριμία που είχε πριν λίγες μέρες με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας στον Alpha, o Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήμουν καλεσμένος στο Chart Show, κάποια στιγμή πήγα να δω τη Δέσποινα και μπαίνοντας μέσα ήταν γύρω στα δέκα άτομα και ο ένας ήταν πιο γνωστός από τον άλλον. Δηλαδή τους ήξερα όλους εκτός από τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο δεν τον ήξερα. Δεν είχαμε μιλήσει. Τον ήξερα οπτικά αλλά δεν είχαμε μιλήσει. Με όλους τους άλλους, όμως, είτε είχα καιρό είτε τώρα, έπρεπε να πέσω στην αγκαλιά τους».

«Σηκώνονται όλοι και έρχονται επάνω μου σαν να μου κάνουν επίθεση. Τους λέω «στοπ, εγώ ήρθα εδώ στην εκπομπή για τον Βασίλη Μπισμπίκη». «Έλα εδώ Βασιλάρα μου», του λέω. Σηκώνεται, με αγκαλιάζει, τον φιλάω και γυρνάω και κοιτάζω την Δέσποινα που γελούσαν και τα μουστάκια της με τον τρόπο που τους «σνομπάριζα» λέγοντας τους έτσι».

«Είναι ερωτευμένη! Είναι ερωτευμένη! Την ρώτησα κιόλας» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου