Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Έλενα Αθανασοπούλου: «Στο δικαστήριο θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα»

"Υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες" τόνισε, μέσα σε όλα, η Έλενα Αθανασοπούλου.

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή τη φορά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου, σχετικά με την μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου δήλωσε πως «κάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες φορές είμαι νευριασμένη, άλλες φορές είμαι εξοργισμένη, άλλες φορές είμαι εριστική, προκλητική. Τα έχει όλα η διάθεση μου και η ψυχολογία μου. Ένιωσα υπέροχα όταν το έβγαλα από πάνω μου. Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα έτσι κατευθείαν, αλλά είχα κάνει τις έρευνες μου και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο του βιασμού, βιασμός μπορεί να μην υπάρχει άλλος, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άλλα άτομα. Άτομα με καριέρα, γιατί ακούγεται και το «εγώ ποια είμαι». Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή είμαι. Έχω κάνει όλη αυτή την έρευνα και όλα θα βγουν, αλλά όχι στα κανάλια. Θα βγουν στις δικαστικές αίθουσες και θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα».

«Μην μου λέτε το όνομα του! Ας τον λέμε γνωστό σκηνοθέτη! Γνωριστήκαμε κάποιο βράδυ του 2009 σε κοινωνικό πλαίσιο όπου υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες. Ας είναι αυτά τα άτομα σήμερα με το μέρος της συνείδησης τους» συμπλήρωσε η Έλενα Αθανασοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου