Τρίτη 10 Μαΐου 2022

MasterChef: Είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα και βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιοι θα δώσουν μάχη για να κρατήσουν τη θέση τους στο MasterChef;

Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef ξεκίνησε με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, με ένα κουτί για τολμηρούς.

Για κάποιους ο χρόνος ήταν σημαντικότερος και από τα ίδια τα υλικά, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να ρισκάρουν.


Ένα πιάτο όμως ήταν αυτό που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και αυτό ήταν της Ελπίδας. Στο Tεστ Δημιουργικότητας που ακολούθησε, οι επίδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να εμπνευστούν από πιάτα συνδεδεμένα με έθιμα του τόπου μας.

Η Ελπίδα, ως νικήτρια του Mystery Box, είχε την επιλογή να μη μαγειρέψει και να περάσει απευθείας στην οκτάδα. Μετά από αρκετή σκέψη, επέλεξε να ανέβει στον εξώστη και να εξασφαλίσει τη θέση της στον διαγωνισμό.

Αυτό που έπρεπε, επίσης, να κάνει η Ελπίδα ήταν να επιλέξει ποιο φαγητό θα μαγειρέψει κάθε παίκτης. Οι επιλογές ήταν οι εξής: Γαλοπούλα με γέμιση, μαγειρίτσα, μπακαλιάρος σκορδαλιάς και κόλλυβα.

Οι παίκτες του MasterChef έπρεπε να φτιάξουν δημιουργικά πιάτα, με βάση τα συγκεκριμένα φαγητά.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, οι τρεις κριτές του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν και αξιολόγησαν όλες τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων. Στη συνέχεια αποχώρησαν, προκειμένου να συσκεφθούν και να αποφασίσουν ποια ήταν τα χειρότερα πιάτα.



Νικητής στο τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε ο Χριστόφορος, ενώ οι διαγωνιζόμενοι που είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Καλλιόπη, ο Μπόμπαινας και ο Νίκος Μπέρκας.

πηγη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου